Kreativno-socijalizacijske radionice za vrijeme praznika

Za vrijeme ljetnih i zimskih školskih praznika u Dječjoj kući Borovje prekida se program redovnih radionica te se svakodnevno odvijaju kreativno-socijalizacijske radionice.

Radionice su otvorene za svu zainteresiranu djecu (bez obzira na to pohađaju li redovni program radionica) koja žele svoje slobodno vrijeme provesti na kreativan i zabavan način. Za predškolsku djecu radionice se odvijaju u vremenu od 10:00 do 11:15, a za osnovnoškolsku djecu u vremenu od 11:30 do 12:45.

Radionice se odvijaju svakog radnog dana te su besplatne za svu djecu!

Voditelji radionica

Radionice vode volonteri i volonterke, posebno educirani za grupni rad s djecom. Volonteri su budući mladi stručnjaci, studenti fakulteta društveno-humanističkog usmjerenja (psihologija, socijalni rad, pedagogija, edukacijsko-rehabilitacijski i učiteljski fakultet).

Prije početka volontiranja,  prolaze obaveznu edukaciju o dječjem razvoju te o grupnom radu s djecom. Voditelji radionica u konstantnom radu s djecom surađuju i s roditeljima.

Dječja kuća Borovje otvorena je svakim radnim danom od 9 do 20 sati, a tijekom ljetnih i zimskih praznika od 8 do 16 sati. Za ljetne i zimske radionice vas molimo da nam se obavezno najavite barem dan ranije jer je broj mjesta za svaku radionicu ograničen.

Kontaktirajte nas na:

Bože i Nikole Bionde 7, 10000 Zagreb

Tel/fax: 01 6112 758

E- mail: djecjakuca@hrabritelefon.hr

Ostale aktivnosti u Dječjoj kući Borovje u koje možete uključiti Vaše dijete možete pogledati ovdje, a više o našim aktivnostima u brošuri: