Logopedske vježbe

U sklopu Dječje kuće Borovje provode se različiti programi za djecu, a logopedske vježbe namijenjene su djeci s teškoćama u čitanju i pisanju, mucanju, brzopletosti te djeci s posebnim jezičnim smetnjama i poremećajima glasa. Vježbe se provode individualno u trajanju od 60 minuta, a termini su po dogovoru. Roditelji također mogu dobiti savjete za rad s djetetom kod kuće.

Voditelji logopedskih vježbi

Logopedske vježbe vode studentice logopedije, volonterke posebno educirane za individualni rad s djecom. Prije početka volontiranja, prolaze obaveznu edukaciju o dječjem razvoju te o individualnom radu s djecom.

Supervizijski tim stručnjaka vrši supervizije i dodatne edukacije voditelja koji rade s djecom kako bi razmijenili iskustva, razvijali postojeće aktivnosti, ukazali na eventualne poteškoće ili potrebe za individualnim radom s pojedinom djecom i obiteljima.

Voditelji aktivnosti u konstantnom radu s djecom surađuju i s roditeljima.

Ako želite uključiti svoje dijete, javite nam se na telefon ili e-mail. Dječja kuća Borovje otvorena je svakim radnim danom od 9 do 20 sati!

Kontaktirajte nas na:

Bože i Nikole Bionde 7, 10000 Zagreb

Tel/fax: 01 6112 758

E- mail: djecjakuca@hrabritelefon.hr

Ostale aktivnosti u Dječjoj kući Borovje u koje možete uključiti Vaše dijete možete pogledati ovdje, a više o našim aktivnostima u brošuri: