Školica za roditelje – jačajmo svoje roditeljske vještine!

Dragi roditelji,

želite li unaprijediti svoje roditeljske vještine i poboljšati komunikaciju sa svojim djetetom? Naučiti bolje prepoznavati svoje i djetetove potrebe? Osvijestiti i smanjiti roditeljski stres? Dobiti znanja o djetetovom razvoju? Naučiti kako jačati samopouzdanje svog djeteta?

Pridružite se drugim roditeljima u unaprjeđenju svojeg roditeljstva, učenju novih metoda rješavanja zahtjevnih situacija te dijeljenju svojih dosadašnjih iskustava s drugim roditeljima. Pronađite podršku ili možda novo prijateljstvo.

Tijekom 12 susreta, moći ćete detaljnije razgovarati o temama poput rješavanja zahtjevnih situacija u roditeljstvu, prepoznavanja potreba kod djece, roditeljskog stresa, komunikacije i načinima kako ju unaprijediti, razvoju djetetova samopoštovanja i sl. Tijekom godine održavaju se dva ciklusa, s početkom u rujnu i veljači.

Radionice vodi stručnjak mentalnog zdravlja, psiholog, s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i roditeljima

Školica za roditelje provodi se u obliku grupnog rada, a susreti se održavaju u večernjim terminima u prostoru Dječje kuće Borovje na adresi Bože i Nikole Bionde 7, 10 000 Zagreb. Za predbilježbe ili dodatne informacije možete nam se obratiti na savjetovaliste@hrabritelefon.hr ili na broj 01 6117 190 svakom radnim danom od 8 do 20 sati.

Što su nam rekli dosadašnji polaznici?

Voditeljica radionica mi je pomogla u snalaženju, razvoju odnosa s djetetom.

-

Tijekom ciklusa radionica najviše mi se svidjela razmjena iskustva, stručni savjeti od voditeljice, druženje.

-

Grupa mi je pomogla u shvaćanju i prihvaćanju činjenice da nisam sam u problemima.

-

Predbilježiti se možete na telefon 01 6117 190 ili na e-mail savjetovaliste@hrabritelefon.hr

Održavaju se dva ciklusa godišnje, a sudjelovanje na radionicama je besplatno!